Regndroppsmassage kurs

Vad deltagare tycker

Vem kan gå kursen?
Alla som vill. Vare sig du redan arbetar som terapeut och vill berika ditt eget liv  och dina klienter med rena läkande oljor  eller vill  du "bara" använda  oljornas visdom och kunskap till dig själv,din familj, dina husdjur och vänner, vilket som så är du -  

Hjärtligt Välkommen !

Kursen är en heldag fr kl 10-18 och vi börjar med en skön avslappande Klangmeditation  till Tibetanska Klang skålar som stödjer oss att bara landa mer i oss själva inför dagen.
Sedan går vi igenom Gary Youngs historia, grundaren utav Youngliving Oils , vi fördjupar oss i de nio oljorna som ingår i metoden och deras läkande verkan och andvändingsningsområden. 

Efter att jag  gett en demonstration av Regndropps massagen kommer ni att  byta  behandling med varandra.
Under tiden går jag  runt och kollar  och  ger tips & stöd så att alla känner sig säkra och bekväma med alla olika moment i behandlingen.


Dagen avslutas med frågor och reflektioner. 
Alla får en pärm full av information om oljorna och ett diplom.


 

Kursen kostar 1650:-  Företag  + moms
På andra orter  1.900 kr   Företag + moms
LÄS MER OM METODEN OCH OLJORNA UNDER         PrivataSessioner
Datum för kurser se aktuellt

 

Bor du utanför Stockholm, kommer jag till dig om ni är minst 4 st som  vill gå !

Husapotek med Läkande Oljor

Välkommen att  inhämta uråldrig kunskap om 
Läkande Eteriska Oljor som är fyllda av visdom
och helande egenskaper.
Young  Livings Oljor  är skonsamt  & ekologiskt  
framtagna  direkt från Moder Jords välsignande 
skafferi  för att kunna  användas i ditt eget husapotek

Vi lär känna  olika oljor som kan stödja oss i olika
obalanser som tex; förkylning, allergier, magproblem,
fästingbett, tandvärk, stukningar, öron-inflammationer
feber, stärkning av immunförsvaret, vårtor, sömn-
problem, snarkningar, huvudvärk, urinvägsinfektioner....  

Oljorna jobbar också på det emotionella planet med att
öppna upp blockeringar, bära fram och läka.  
Vill du  också ta mer ansvar för din  egen,
familjens & husdjurens  hälsa med helt rena produkter
utan biverkningar?    

Du kan beställa oljor  vid  träffen.

En mini workshop där vi lär känna 11 olika oljor som vi
under kvällen också får känna  effekten utav. Vi håller på
ca 3 timmar.
Kostnad 380:- + moms företag  inkl. mumsig rawfood fika.

Se under Aktuellt för datum .

 

Vad tycker  deltagare
Hej Annika! Måste tacka dig för att du introducerade mig i oljornas värld :-) Råkade skära mig i fingret för två dagars sedan, riktigt djupt. Det blödde ordentligt. Hade då på Lavendel oljan. Det slutade blöda ganska omgående. Hade på lite lavendel olja på plåstret också som jag satte på. I dag, två dagar senare ser man knappt såret... Helt otroligt! ♥ Oljan doftar ju också helt ljuvligt! 
Kram/ Sabha ♥


Jag heter Jenny Almsätter och gick regndroppsmassagekursen hos Annika Lynton April 2012. Jag är mycket nöjd med kursen, Annikas ödmjuka och pedagogiska sätt att dela med sig av hennes kunskaper och erfarenheter om oljorna gav mig känslan att detta är på riktigt. Dessa oljor läker och helar, på riktigt. Precis som jag hade hoppades på när jag sökte till kursen. Annikas egna erfar-enheter var det som gjorde att jag trodde på henne, och jag trodde på oljornas läkande effekter. Jag har alltid varit intresserad av att få kunna hjälpa människor på olika sätt, och massage och oljor har alltid varit ett stort intresse. Jag älskar att oljorna är rena naturliga produkter utan konstiga tillsatser. Jag rekomenderar starkt denna kurs till alla som älskar att ge massage och använda sig av rena produkter så att läkningen verkligen blir optimal, både känslomässigt och fýsiskt. Det är viktigt att vi uppmärksammar och att vi aktivt väljer att arbeta med och använda oss av rena naturliga produkter, i alla avseenden, så att vi kan skapa en härlig hälsosam värld. Tack och hej! =) vi hörs snart igen! kram jenny.
 

 

En toppendag i inspiriationens & utbildningens tecken.  En kurs som ger mersmak i att vilja vate mer. Tydlighet & mycket information som i slutändan är enkel. Oljorna är så kraftfulla i sig själva & du behöver bara känna lukten & smaken utav dessa för att känna att de är terapeutiska. Annika du gör ditt arbete med glans & glädje. Den sprider sig till alla runtom dig.  Känner mig glad,grundad,mätt & lycklig med en dunkande varm rygg.
Tack från  hjärteroten-Carina Njord


Dagen har varit väldigt trevlig & lärorik. Intensiv inlärning med många oljor att lära sig hur man använder i läkande syfte.
Många skratt, trevligt mottagande med klangmeditation och god mat & fika-som alltid!
Känns som detta verkligen är en viktigt och naturlig kunskap att gå vidare med. Tack Annika för att du är så kunnig, inspirerande & generös!//Pia.Alenius


Mycket bra sammansatt kurs. Många skratt med fantastisk rawfood mellan varven. Annika är en fantastisk, kunnig,rolig och varm människa som ger mer än hon kan ana. ser fram emot nästa kurs och upplevelser med Annika.
Sami Hakala

Jättefin dag, bra balnding av teori & praktiskt utövande. Intressant med alla fall beskrivningar. Supergod lunch & fika!Fin vägledning, underbar stämmning & väldigt roligt
Madeliene Linder

Stort tack för en intressant och givande kurs i Regndroppsmassage! 
Jag är så himla glad att jag lyssnade på intuitionen som sa att jag skulle gå. Det blev en spännande dag. Din entusiasm och förmåga att inspirera och dela med dig av din kunskap gav verkligen mersmak. Att börja med din klangmeditation var fantastiskt. Underbart. Sedan vill jag tacka också för den goda maten och det otroligt goda fikat! Jag har lyriskt pratat om hur gott det smakade i 3 dagar nu…… Nu ser jag framemot att få hem oljorna och fortsätta undersöka deras positiva påverkan. Tack för en jätte fin kurs, du är en varm, inkännande och mycket inspirerande kursledare!!!
Ylva Östlund 

 

Det var en fantastisk upplevelse att få befinna sej i oljornas rike en hel dag! Annika erbjöd full service och var noggrann och tog sej verkligen tid som lärare. Vi var endast två elever denna kurs så vi hade fullt stöd hela vägen. Jag älskar dessa oljor och började använda dem på mej själv så fort jag kom hem och det kommer jag att fortsätta med. Tack fina, fina Annika!
Nina Kindlund

 

Mycket bra genomgång av historik & oljornas egenskaper innan praktiska övningar. Annika delade med sig informationen med entusiasm & enkelhet.
Mat & fika var som vanligt oerhört smarrigt.
Marita Parwén

 

Jag gick regndroppskursen hos Annika Lynton & den var jättebra. Vi började morgonen med en avslappande klang och fick sen hela historien från grunden berättad för oss samt vetskap om alla olika oljors egenskaper.Vi fick en helt underbar veg. lunch och en god fika på em.
Massagen var spännande att utföra speciellt eftersom det var första gången för mig. Det var sen underbart att få massagen & bäst av allt var att jag sov 6 timmar sammanhängande underbar sömn på natten, vilket inte hänt på många månader :)
Maria Ulrich


Tack för en underbar dag med Regndroppsmassagekursen.Den var verkligen ett lyft och du var en inspirerande och kunnig läare.Hade kunnat lyssnat hur länge som helst. Du är en sann inspiratör.
Hoppas vi syns snart igen.

Kramar Maggan