Mitt intresse för människans inre resa började tidigt och efter en minst sagt kaotisk ungdomstid gled jag som 17 åring in på Carlos Santiagos  Yoga center beläget i en tvårummare vid St. Eriksplan, Stockholm

Han var en mycket speciell människa som visade mig att genom  yogan kunde jag landa  mer och finna roten i mig själv så att blomknopparna kunde få stöd från grunden att blomstra, och det behövde jag verkligen efter mitt rastlösa farande för det var mycket som var rangligt och bräckligt även om det på utsidan såg superstarkt ut och var galet glatt  för det mesta . 

Så man kan säga att yogan var den stora dörr-öppnaren in till de gudomliga rummen i mig själv där jag fortfarande är  på  upptäcksfärd och finner olika redskap att bruka för de alkemistiska processer som  uppstår på livets stig.
 

Att mina vägar alla sammastrålade i de alternativa behandlingsformerna var inget konstigt utan naturligt och självklart men vägen dit var inte rak 

 

Om Mig

Idag  arbetar jag med olika behandlingsformer och som konstnär. 
Jag skapar personliga andliga målningar efter beställning,  det  betyder att när någon  beställer en målning mediterar jag på dennes själsenergi och en bild visas  för mitt inre som jag förmedlar ut på duken.
Jag skapar oxå smycken i glas och ädelstenar som oxå går att beställa på samma sätt som de personliga målningarna. Vill du veta mer?

Välkommen att kolla in på www.annikalyntonart.com

 

Love   Heal   Believe  Accept
                    My Self

Att Älska och Acceptera och Stödja Mig Själv är det som jag arbetar med, hela tiden ur olika perspektiv, i olika processer och former som tillslut alla ser så likadana ut.
Det är utmanande att försöka omfamna allt som är jag  och att urskilja nuets känslor och upplevelser från det förflutnas skuggor .
Att bli klar känns stressande - jag längtar efter att njuta alla dagar, oavsett om det är soligt ,molnigt ,regnigt eller storm eller stilla både inuti och utanpå - allt ÄR ju lika bra egentligen , det är  ju bara mina tankar om hur det borde vara som stör och stressar mig.

Jag ser livets händelser - mina val som speglingar av mitt inre som visas  i den yttre världen,
där jag kan välja att bli medveten om vad som pågår och att ta mig igenom för att komma ut lite klarare,  med lite mer frid i hjärtat oavsett om jag  kunnat greppa och lösa alla rebusar.
Trots alla fantastiska verktyg väljer jag då & då att köpa en biljett till berg & dalbanans knarrande vagn & susa upp och ner mellan toppar och dalar.

Den största utmaningen är att inte döma mig själv för att jag inte är i perfekt balans hela tiden, att det är ok tappa lusten och tron på mig själv  ibland och tillåta vad som känns komma fram och bli emottaget, men inte fastna i känslan, inte vara ägd av de invanda mönstren.
Att förlåta. Att ta emot alla delar av mig.

Min väg har varit  mycket genom samtal inåt, genom drömmar, meditation, kreativt skapande, reflektioner och i möten med andra  inspirerande vackra  kloka  själar.
Genom olika behandlingar kan jag komma i djupare kontakt med mig själv och upptäcka,
bli medveten och släppa lager av fastrostade gamla ideér om mig själv, och där kan jag öka förståelsen och förvandlas till den sprakande 

       Superstar I already are , we  all are.....
       det är detta jag vill bjuda in DIG till att minnas och inse!

                                  Loveblessings 
                                

 

Först var det kärleken till och behovet av att ut-trycka mitt inre och testa hur det kändes att bli hörd och sedd  genom min konst och genom poesiframträdanden både i Sverige och utomlands tillsammans med en  fantastisk musiker -   Jörgen Aggeklint.
Det var en härlig tid,  samtidigt som jag på ett plan inte kunde ta in all framgång, uppskattning och den kärlek jag fick emotta, den liksom bara rann av mig som vatten på en gås och jag avslutade poesi vägen och hängav mig åt olika kreativa uttryck på konstskolor samtidigt som jag gick på kurser i personligt/andligt växande.

Så min livsväg har slingrat sig fram och växt sig allt starkare kring målartuber och kropps /samtals terapier som alla slagit ut i färggranna blommor och blivit en fantastisk mix av allt som jag känner  en brinnande passion för.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Utbildning

Några  utbildningar  jag gått genom åren:
*Konstskolor/skulptur/foto/textil/glasfusing
*Skrivarkurs
*Massage / zonterapi
*Bach Blomstertarapi

*Chackrabalansering
*RC- Revalueting Councelling
*Reiki I & II
*Ayurvedisk Yoga Massage
*The Work 
*Herba Plus- Ört terapi
*Klangmassage
*Regndroppsmassage
*SoulWork coaching 
*Yinyoga lärarutbildning 
*Shamansk Healing 
*Drömhealing kurser
*Bild & Symbol utbildning
*Bildtolknings utbildning
*Kundaliniyoga instruktörsutbildning