Mandala betyder  helig cirkel på sanskrit. Mandalan är som en essentiell behållare, en bägare där vi kan fylla på med det vi behöver, det vi längtar efter i form av färger former och symboler.
Att skapa sin egen mandala är som en inåt gående  meditativ rörelse där kontakten med vår inre kreativa röst får göra sig hörd och bli synlig.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För att skapa en mandala behöver man inte kunna måla, ha någon som helst erfarenhet av att rita/måla för ALLA kan måla och skapa en mandala . Man kan överföra mönster till en målarduk, eller skapa egna enkla mönster med olika verktyg  eller skapa helt fritt .
Det finns inga regler och inget som är det ända rätta, bara frihet att våga skapa utifrån dig själv . 
Kom som du är och  njut av en helg eller dag där inre kreativt flöde hjälper dig att skapa en inre frid och  stillhet + att du kommer hem med ditt eget konstverk att hänga upp.....
Kostnad;
Heldag 1650 kr
Helg 2500:-
inkl. allt målarmaterial, veg. lunch & fika.
Företag + moms

Se kalendarium för datum. Är du en grupp på minst 5 personer kan jag komma till er!

Vad deltagare tyckt om kursen:
"Tack för en underbar helg där kreativiteten fullkomligt fått flöda. ALLA kan måla en mandala. Från att fylla i sin mandala och skapa egna former på vägen och bara följa flödet var väldigt meditativt. Känslor som jag sopat under mattan kom upp till ytan, jag känner mig friare.Jag har aldrig målat på detta viset tidigare men jag kommer garanterat att fortsätta.Helgen väckte konstnären inom mig.
//Sabah

En härlig helg med befriande målning i en perfekt uppfriskande idégivande omgivning med sprakande färger & sprudlande energi. Klang , människor som delar & skapar, underbar god mat, super rolig målning och världens bästa Annika som leder.
Tack // Chrippa

Fantastisk kurs. Kreativiteten tog verkligen fart! Färgerna,musiken,maten......Varm kram Annika!

"Den här helgen har verkligen givit mig jätte mkt , det har varit rolig, givande och trevligt att få vara hemma hos Annika på denna kurs i mandala måleri. Hela huset är inspirerande med alla färger. Det var skönt att starta med klangmeditation och sen måla måla måla mandalas. Känner mig sedd i den kreativa processen, kommer att fortsätta med den....Jättegod mat och fika! // Yvonne "

Mandala Måleri 

Vilka former återfinns i din mandala som du längtar efter eller som redan existerar och som du vill förstärka i dig just nu?

Kom och finn ut, låt ditt hjärta leda dig in i Mandalans helande rörelse.

Vi samlas i cirkeln i en Klangmeditation och låter skålarnas  vibrerande toner föra oss djupare in oss själva, in i vår sprakande kärna av kärlek och visdom där  vi hämtar upp stillhet och intention för dessa dagars skapande. 
Vi låter  mindet få vila och  njuter av tystnaden.
 Vi avslutar med att dela våra upplevelser och bilder. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

" Ett stort kliv ut ur min komfortzon. Att måla mandala, som jag desuutom tycker är ganska fin, känns stort för en med penselskräck!
Tack Annika för din lugna vägledning & tack resten av gruppen för inspiration & delad frustration & skratt. // Mikalela

" Spännande & utvecklande på alla plan att måla Mandala. Haft en super härlig helg hos annika Lynton, blivit serverad god veg. mat & träffat nya människor. Jätteinspirerande då jag VET att jag INTE kan måla. Ändå blev slutresultatet en vacker målning som jag känner mig riktigt stolt över!
Tack "// Karin

 

" En början till att våga måla mer. Tiden försvann i vissa moment, då släppte jag huvudet & bara var där! En process att se mig själv och mina mönster. Härlig stämmning. Annika du är fantastisk, tack för att du fanns när jag körde fast & behövde stöd i att gå vidare. Så god mat & härlig musik.// Katja

"En supermysig skön avslappnande helg med Mandala målning & Klang som är en riktigt BRA kombination om man behöver och längtar efter att slappna av och gå in i sig själv. Bra stöd från en konstnär. Jättegod mat! Tack// Tekla"

Asså åååh, vilken dag!
Tusen Tack- sån njutning & lyx på alla plan! Fått inspiration, kreativt flöde & bara älskar min mandala som nu hänger i centrum av min lägenhet.
Yeah! Tusen tack kära Annika// Annika .S