Klangmeditations &                  Soundhealingmassage                         Utbildning

Dras  du till de Tibetanska klang & Quartzkristall skålarnas klanger och toner?  Är du intresserad av att  lära dig mer om hur vi påverkas utav dessa skålars frekvenshöjande toner?
Vill du dela dessa underbara helande klanger med världen genom att leda klangresor/ meditationer/bad och även ge behandlingar där man sätter skålarna direkt på klientens kropp.

Då är du hjärtligt välkommen att delta i denna utbildning som kommer ge dig verktyg till att skapa meditationer i grupp och för  ge enskilda behandlingar.


 

       Datum Utbildning                                  2022/23
Modul I
25-27/3/22.    Klang Sound Meditation                    
                         Trollbäcken C    Tyresö
                         FULLT
8-10/7/22.    Klang Sound Healing Meditation.      
                        Gotland ( 2 platser kvar)

2-4/9/22.        
Klang Sound Healing Mediation.      
                         Stockholm (2 platser kvar)

 

Tiderna är kl 10 - 17  Söndag slutar vi kl 16
Första modulen  3 dagar ; 6500:- 
Andra och tredje helgen;  4500:- per helg  

 

Modul II & III
30/4-1/5    Klang-Soundhealing Massage   I       
11-12/6     Klang-Soundhealing Massage  II       

22-23/10.  Klang-Soundhealing Massage.  I.      
3-4/12.      Klang-Soundhealing Massage.  II      Kurserna hålls på GOTLAND om inte annat uppges

Den första modulen  fokuseras på att hålla klangmeditationer med både Tibetanska & Kristallskålarna samt toning & teori.
De andra 2 helgerna fokuseras på att ge/ta emot Soundhealingmassage behandling och effekterna utav det.

 

Du kan välja att endast gå  KLANGMEDITATIONS utbildnings modulen.

Kursavgiften betalas in senast en vecka före varje helg. Vill du göra upp en avbetalningsplan, går det självklart bra!
Du behöver inte ha någon erfarenhet och ej heller ta med egna skålar.
INGÅR; kompendium, lån av skålar och fika 


Kursens Innehåll
Helgerna varvas utav praktik och teori. Vid varje tillfälle kommer du att få ta del utav både längre och kortare klangmeditationer. Att bjuda in dessa klanger kan hjälpa till att finna djup avslappning,

att återskapa balans och fylla på med förnyad energi. Vibrationerna och övertonerna jobbar på cellnivå där både fysiska, mentala och emotionella trauman, stress och blockeringar kan lösas upp.
Allt levande har en vibration. Ljud är vibrationer. Vi går omkring och vibrerar och sänder ut våra vibrationer - tar emot vibrationer/energier hela tiden. Vi påverkas vare sig vi vill eller ej  utav ljud vibrationer ständigt. Hur påverkas vi av detta?

Dessa tillfällen kommer vi att fokusera först och främst på din alldeles unika resa tillsammans med skålarnas toner & vibrationer. 
Vad händer med/för dig och hur kan just du använda dessa redskap på din  spännande resa i ditt liv på det mest optimala sättet.
Det kommer vi att utforska och förhoppningsvis känna tryggheten i att släppa förväntningar och krav om hur det ska vara och bara UPPLEVA i
stunden det som är VIKTIGT för just dig, upptäcka vad  som STÄRKER dig i din KÄRLEK till dig själv och LIVET.
Du kommer att lära dig om skålarnas historia,
hur du kan använde dem i olika syften. Vilka kläppar som passar till vilka skålar, hur olika anslag skapar olika klanger .
Vi kommer även att släppa ut vår röst och låta  den ta plats genom toning/ljudning och känna på vilket kraftfullt helande instrument som vi besitter i oss själva.
Det är lite av vad denna utbildning med  ljud och vibrationer från klang och kristallskålar kan komma att ge dig......
Om du dessutom kommer på helgerna för att utforska hur vibrationerna påverkar oss när vi ställer dem direkt på kroppen , fördjupar du din resa in i skålarnas magiska värld och hur de påverkar oss på både fysiska, mentala, emotionella & själsliga plan.
Den unika klingande resan forsätter.......


Hjärtligt Välkommen!

Anmälan & Frågor; annikatiarastar@gmail.com
0736731665

Ord från deltagare

      
"Det är så mycket större, så mycket vackrare och kratfullare än jag någonsin kunde föreställa mig.
Första delen av utbildningen med klangmeditationer öppnade upp så mycket i mig & gav mig en sådan självklarhet i att dela med mig att mina egna hinder att våga utanför min comfortzon bara försvann.
Jag delar kärlek & healing & det är bara så naturligt och kraftfullt.
Efter utbildningsdel 2 med enskilda sessioner & soundhealing så känner jag mig mycket säkrare & har en större förståelse för HUR otroligt kraftfullt vibrationerna är som verktyg & att ljud är medicin.
Jag är otroligt tacksam för all kunskap Annika har gett mig & delat med sig utav och att allt detta sker i en miljö jag inte vill lämna & maten är så god att jag äter dubbelt är ett enormt plus på alla plan."
TACK- Emmel


TACK 🙏bästa Annika för 3 underbara inspirerande utbildningsdagar fyllda med fin gemenskap, energier klanger ljud toner färger lust och god mat
Tua

 

Tack Annika för att du så frikostigt delar med dig utav din kunskap och erfarenhet om ljud & frekvenser som helar och läker allt som är i disharmoni.
Din kurs gav mig tillbaka och läkte delar av mig som jag glömt bort, och gömt i mitt undermedvetna.
Med stor glädje och lättare i sinnet reser jag nu vidare på min väg i livet."
Ylva

 

"Jag gick denna utbildning för att få mera kunskap om skålarnas inverkan på människan. Det var oerhört intressant att få ta del av Annikas kunskaper om hur skålarna är gjorda samt deras olika egenskaper.
Att ljudet påverkar alla våra celler på ett fantastiskt facinerande sätt, jag säger bara WOW!!! Personligen så kommer jag använda mina skålar för personligt bruk och den som är intresserad får gärna ta del av min skålars fantastiska klanger. Jag har spelat för oerhört kritiska öron men till och med dom har blivit fascinerade, vilket är kul. Under kursen fick vi arbeta med de olika skålarna och jag älskar kristallskålarna, de får mig att hamna i ett totalt avslappnat mentalt tillstånd vilket jag annars har svårt för. För mig var denna kurs också bra för min personliga utveckling eftersom Annika kombinerar teori med praktiska övningar både individuellt och i grupp. Vill tacka alla andra deltagare för deras kärleksfulla energi under dessa dagar" //Helena

 

"Klangutbildningen med Annika Lynton var inte bara en utbildning i Klangernas helande verkan, historia och praktiska övningar.
Det blev oxå en egen inre resa i helande , balanserande & frigörande av energier.
Det allvarliga presterandet byttes snart ut mot bubblande skratt & glädje
Tack Annika för 2 underbara helger, jag är så mycket rikare och mer mig själv än någonsin. Tack för att du är den du är , en förebild för alla kvinnor på jorden. "
Tack - Catrin Leo

 


"Söker du en ny start där du kan landa i dig själv, ta tag i inre processer, utforska skålarnas ljuva toner och vibrationer, träffa likasinnade, då kan detta vara nåt för dig. Vi har fått chans att öva och testa att hålla klangmeditationer. Så himla bra upplägg med teori varvat med praktiska övningar.
Annika är en varm , inspirerande ödmjuk person som ledit oss in i trygghetens famn där allt är möjligt! Det finns inga rätt eller fel-lyssna inåt och följ din egen intuition. Det är vad jag tagit med mig och jag rekommenderar varmt denna utbildning tillsammans med Annika om du känner dragning till skålarnas vackra språk."
Åsa Forsberg


"Utbildningen har gett mig kunskap om skålarna, hur man spelar och vad som händer med oss genom kontakten med vibrationer och ljud.
För mig har det öppnat många nya synvinklar som kommer att bli spännande att följa och utforska. 
Utbildningen och klangerna har gett mig ny styrka att VÅGA  GÅ UT och dela med mig av mina och skålarnas gåvor. Kursen har varit väldigt kärleksfull,omhändertagande och tillåtande! Massor med nya insikter och nya goda vänner.
Med utbildningen börjar en ny dimension i mitt liv-Tack! 
Anda Vittola-Bekkhus

    Hjärtligt
Välkommen
     att   följa
     med  på
    din  egen
    vackra

       &
   magiska
      resa 

Ord från deltagare:
Helt fantastisk helg! Att vaggas in i en helt ny värld av helande kraft. Verkligen både lärorik som helande kurs, efter tre dagar känner mig som en ny människa!
Känns som jag skakats om in på cellnivå för att sedan ha landat in i en ny helare kropp.
Så fint upplägg där man får ta del av så många delar av soundhealingens värld.
Och Annika delar så fint med sig av sin resa och rika erfarenheter. Inspirerande och allldeles underbart härligt.
Ser så fram emot fortsättningskursen!
Så tacksam & glädjefylld
Ulrika

Väldigt bra flöde & program. Mycket mer innehåll än jag förväntade mig. Allmänt skön ton, inte bara i tonerna vi skapade utan även i umgänget och utbildningen. Känns både som kurs & terapi & jag är äntligen grundad & mig själv
Stort tack 
Suzanne

För mig var denna kurs inte bara en kurs i att lära mig spela klang.
Det var en påfyllnad av livsenergi & kraft.
Jag känner mig väldigt glad & tacksam för dessa dagar. Annika är en fantastisk inspiratör & lärare som med sin trygghet låter alla blomma på sitt sätt.
Det är en unik gåva att vara så ärlig & generös som lärare.
Den nya sortens ledarskap!
Tack Annika för att du visar vägen!
Titti 

      Klangmeditation

Under en Klangmediation/resa så ligger du  eller sitter bekvämt  och låter de  Tibetanska Singing Bowls och Quartzkristallskålar  leda dig djupare in i dig själv.  
Allt  levande består av  vibrationer och  frekvenser och dessa skålar  är fyllda  av frekvenser  som korresponderar med både våra kroppars organ och våra  vackra själar.  


Klangerna  hjälper  dig  att  uppnå  ett  tillstånd av djup avslappning där både fysiska, mentala   och själsliga blockeringar, trauman och stress  får  stöd  att komma fram och lösas upp på ett mjukt oforcerat sätt för att kunna omfamnas och transformeras och blomstra i nya energiformer .

Jag tror att vi ofta  behöver mer vila än vi  vill erkänner för oss själva, det är ju en stark drivande kraft att vara igång och på topp jämt.
Men  när vi tar oss tid att lyssna på våra behov och handlar därefter kan stress och oro släppa och omvandlas till ny  kraft och vitalitet
.

Allt du  behöver  göra  är att ;
Lägga  dig ner 
Blunda
Ta några Djupa Andetag
Slappna av
Öppna Upp för att
Ta Emot de Läkande  Vibrerande Tonerna. 

Meditationen tar ca 60 min.
Jag håller dessa meditationer hemma hos mig på

Barlingbo Mejeri
ca 1 gång/månaden.
Ibland är jag på andra ställen, se aktuellt för datum och plats. 

    Anlita mig för
Klang hemma hos dig

Visst kan du anlita mig att komma till dig för att hålla en klangmeditation, hemma hos dig, på ditt yogacenter osv.
Kanske villl du ge bort en klangupplevelse i födelsedagspresent, släkt träffs klang...
Jag har sköna bekväma yogaullmattor
som jag kan ta med vid behov.
Jag fakturerar dig 3500:- + bensin
Milersättning tillkommer.

Kontakta mig för mer info

Ord från Klangdeltagare

 

Wow säger jag! Vilka starka energier jag upplevde under klangmeditationen!
Värmen som strömmade i kroppen sitter fortfarande i . Jag är så tacksam över att jag fick vara med. Tack fina du för en härlig
stund. Kram  Pia

 

Tack så mycket för idag underbara gudinna
Din  underbara klang gjorde underverk för varje
cell i min kropp. ♥ ♥ ♥/ Sounti

Hej Annika!Tack för senast. Jag har varit så full av energi och varm inombords speciellt mina händer har det märkts på då jag är alltid är kall och fryser. Så klangen gav verkligen kroppen något speciellt. Ser fram emot nästa tillfälle // Pia. Borg

Det var en vacker resa som kom med hjälp av de olika klangerna. En falk som flög högt & en stark tiger. Tack för en fin upplevelse!/ Carina


Ville bara tacka för klangmeditationen  igår, när jag kom hem var min tinnitus borta, helt otroligt, tack ännu en gång. /Jossan

Kunde inte ana hur djupt dessa klanger och toner kunde föra mig, otroligt helande, balanserande och stärkande-behövde detta!
Tack- Ing-Marie

 

Så vackert, som bomull för själen att vaggas in
i skålarnas harmoniserande klanger. Jag är
förälskad, känns som det gav mig mer kärlek till
hela mig själv, alla mina celler vibrerar.
Tack - Getrud


Aldig vart med om nåt liknande,  härlig upplevelse,när är nästa klangresa?
Jag kommer!
Joakim