Aktuellt

Dansa 5 Rytmer  & Klangmeditation

Beach Party
32A3E61D-5C95-4A60-B85F-40478DD5C094_1_201_a.jpeg

Rörelse genom de 5Rytmerna & Klangmedtiation

🌼 Hjärtligt Välkommen till en kväll där Jonas Klingberg bjuder in dig till att utforska de 5Rytmerna som grundar oss i vår kropp och andning, väcker oss till liv, bjuder in till rörelse glädje och centrerar oss här och nu. En närvaro träning och utforskande genom rörelse i syfte att skapa kontakt med kroppens inneboende intelligens, självreglering och kalibrering mellan hjärna, hjärta och kropp.

🌼 De 5Rytmerna är Flöde, Staccato, Kaos, Lyrik och Stillhet. 5 olika rörelsekvalitéer/uttryckssätt som bygger på varandra och tillsammans skapar en rörelsecykel som kallas “en våg”, en karta och möjlighet till självutforskande att vara människa. Detta tillsammans men global kreativ musikmix. För alla, ingen tidigare erfarenhet behövs.

🌼 Efter dansen bjuds du till att ligga ner och bli guidad av Annika där du får ta emot de läkande vibrationerna & tonerna från kristall & klangskålar .
Gamla spänningar släpper i den djupa avslappningen och ny balans uppstår. Allt du behöver göra är att ligga ner och ta emot!

Vi avslutar med te & frukt

Plats: Orionskolan, Artellerigatan 8, Visby
Investering 490kr
Anmäl; annikatiarastar@gmail.com

1547661685575_edited.jpg
IMG_2033.JPG

          Klang -Soundhealing  Utbildning  20 22 
                              Visby & Stockholm 

Dras du till de Tibetanska klang & Quartzkristall skålarnas klanger och toner? Är du intresserad av att lära dig mer om hur vi påverkas utav dessa skålars frekvenshöjande toner?
Vill du dela dessa underbara helande klanger med världen genom att leda klangresor/ meditationer/ bad och även ge behandlingar där man sätter skålarna direkt på klientens kropp.?

Ja då är du hjärtligt välkommen att delta i denna
Utbildning som är sammanlagt 7 dagar och förlagt över
3 separata tillfällen ;
KLANG-SOUNDHEALING MEDITATION
8-10/7 Gotland - en plats kvar
19-21/8 Gotland
2-4/9 Sthlm Fullt
7-9/10 Sthlm
18-20/11 Sthlm

Tiderna är kl 10 - 17 - söndagar slutar vi kl 16
Första modulen kostar 6500:-/ 3 dagar
Andra och tredje 4500:-/helg

MODUL II & III
1-2/10 Sthlm
26-27/11 Sthlm

LÄS MER
 

Yoga Mandala  Rettreat
     på Fårö 3-5/9

fullsizeoutput_1422.jpeg

Helgretreat på Fårö med yoga, mandalamåleri, tystnad, klangmeditation, bad, strandliv och samtal.

Hjärtligt välkommen på ett sensommar retreat 3-9 september kanske bästa tiden på Fårö med uppvärmt hav och få turister. Vi bor på en gotlandsgård med gångavstånd till långa sandstranden. Platsen är magiskt rogivande med den säregna naturen, bländande turkosblå havet, vita sandstränderna, stillheten och tystnaden. Här fyller du på och återhämtar ny energi & lekfull livsglädje genom yoga, soundhealing, kravlöst mandalamåleri, yoga nidra och mycket mer. Ingen erfarenhet krävs.

Vi möts för guidade meditationer och inspirerande samtal. Prova på tystnad och tid för egna stunder och reflektioner. Promenader och meditationer vid havet när vädret tillåter. Skapande med färg och form. Medelhavsinspirerad mat på ett av Fårös bästa ställen som lagas på med många närproducerade råvaror.

Det finns gott om utrymme och många av våra aktiviteter sker utomhus. Vi delar rum och eventuell samåkning i bil mellan Visby och Fårö.

Helgen flödar genom
Yogaklasser
Klangmeditation
Yoga Nidra
Soundhealing
Prova på tystnad
Mandalamålning (material ingår)
Tekniker tips och support vid måleri
Sharing/cirkel
Egen tid

INVESTERING
4 950kr (företag + moms)

DETTA INGÅR
Alla aktiviteter
Alla måltider
Delat boende i tvåbäddsrum
Målarmaterial

RESA HIT
Båtresa från Visby eller Oskarshamn
Flyg
Bil (samåka om möjligt)

LEDARE
Vi som håller i denna helg är Maria Ekehult, yogalärare & kroppsterapeut med Shanti yogastudio och lång erfarenhet av att leda/ arrangera retreat i Sverige och i Indien. Läs mer www.shantiyogadtudio.se
Annika Lynton, konstnär & soundhealer, shaman som leder många kurser & retreats både i Sverige och utomlands. Läs mer www.aurorastarlight.com

ANMÄLAN
annikatiarastar@gmail.com
info@shantiyogastudio.se