Alla evenemang hålls på  Casa Tiara  Höglidsvägen 20 Tyresö, om inte annat uppges

     NYMÅNE MEDITATION MED KLANGER 
            TORSDAG 17/9   kl 18-20.30

Hjärtligt Välkommen in i Nymånens energi tillsammans i cirkeln av Helande Toner & Vibrationer
Vi bjuder in och öppnar upp för vår längtan och våra drömmar.
Med våra röster tonar vi in och befäster den nya energin.
Vi avslutar med en Sound Healing från Tibetanska klang & kristallskålar som samlar integrerar och bär fram den nya tonen......
(INGEN vana av att sjunga behövs)

Investering 350:-

              Mjuk Yin & KundaliniYoga
                      Onsdagar 18.30-20.15 
                         Start 9/9 

Hjärtligt Välkommen till denna termins Yoga, som vanligt är det yoga på tisdagar och som vanligt är det lugn återhämtande yoga med fokus på YINyoga, som är en blandning mellan mindfullness, yoga & kinesisk medicin. Vi stannar 3-5 min i varje position som utförs liggande eller sittande.
Man kan vara mjuk och flexibel och man kan vara stel som ett kylskåp, här strävar vi efter att hitta vår egen gräns och att slappna av så gott vi kan med hjälp av medveten andning och fokus på att tillåta, vara icke dömande mot oss själva och vår kropp.
Kundalini yogan som kan vara både stillsam och aktiv vävs in tillsammans med lite Hatha som är mer dynamisk  & Yin som är väldigt stillsam i en kombo som jag skapar i samklang med gruppens dynamik i  varje pass som är unikt.
Ibland finns ett tema som tex vårt chakrasystem .
Alla pass avslutas med en skön djupt avslappnande och återhämatande KLANGMEDITATION.


Gammal som ny- HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!
Finns en grupp på FB som du kan bli medlem i, där lägger jag upp alla klasser och där kan du anmäla dig:
https://www.facebook.com/groups/213902918783961/ 

       

                      Treat the most important person in your life!
     
 
FALL IN LOVE WITH YOURSELF - AGAIN 
           19 september  kl 9.30-17.30

                      

En man vid namn Robert Morley lär ha sagt: To fall in love with yourself is the first secret to happiness. Och ja, vi håller med! Därför har vi i sann Pippi-power-anda skapat endags retreatet ”Fall in love with yourself – again”.

Att vara kär i sig själv och att hålla sig själv kär, det vill vi nog alla. En förmåga vi också hade som riktigt små barn. Då livet var enkelt och då vi levde i stunden. Ännu opåverkade av andras och samhällets förväntningar och krav på oss.
Och ännu opåverkade av vårt eget dömande.
Förmågan till självkärlek finns inom oss, och oavsett hur livet har utvecklat sig och vilka sanningar vi berättat för oss själva under livets gång, så har vi möjligheten att ta fram den här ljuvliga kärleken i ljuset igen. Och bejaka den så att den får ta plats i vårt liv igen.

Att hitta tillbaka till kärleken till jaget – att bli så där galet härligt kär i sig själv, just det vill vi ägna oss åt under denna helg i september.

På programmet står mjuk yoga, meditationer, övningar, sharings plus lite ”bus & annat”. Vår ambition är att dela helgen i kärleksfull gemenskap och att vi var och en kommer till klarhet med hur vi kan utveckla och ge näring till vår egenkärlek.
Vår förhoppning är att vi alla lämnar retreatet med mycket ömhet och kärlek till den viktigaste personen i vårt liv. Eller som en annan vis person sa ”If you are searching for that one person that will change your life, take a look in the mirror”.

Här nedan följer lite praktisk info:

När: Lördagen den 19/9 kl 9.30-17.30 
Investering: 1500 kr + moms för företag
Ingår: lunch och fika och frukt under dagen
Anmälan är bindande.
Vid sjukdom betalas avgiften tillbaka vid uppvisande av sjukintyg.

 

Vi hoppas vi väckt din nyfikenhet & att vi ses 

Välkommen med din anmälan till karlek@sjalskarlek.se
Har du frågor så välkommen att höra av dig till samma e-postadress.

Annika Lynton & Marina Ebe

         Klang-Sounhealing Utbildning
                         25-27/9  

Dras du till de Tibetanska klang & Quartzkristall skålarnas klanger och toner? Är du intresserad av att lära dig mer om hur vi påverkas utav dessa skålars frekvenshöjande toner?
Vill du dela dessa underbara helande klanger med världen genom att leda klangresor/ meditationer/ bad och även ge behandlingar där man sätter skålarna direkt på klientens kropp.?

Ja då är du hjärtligt välkommen att delta i denna
Utbildning som är sammanlagt 7 dagar och förlagt över
3 tillfällen ;
KLANG-SOUNDHEALING MEDITATION
28-30 /8.  Finns en plats kvar
25-27/9.   Finns en plats kvar
SOUNDHEALING MASSAGE
31/10-1/11  
5-6/12 


Tiderna är kl 9.30 - 17
Första modulen kostar 5450:-
Andra och tredje 3700:-/helg
Företag +  6% moms

Den första modulen fokuseras på att hålla klangmeditationer med både Tibetanska & Kristallskålarna samt toning & teori.
Den andra modulen fokuseras på att ge/ta emot
Klang-Soundhealingmassage behandling och effekterna
utav det.

Det går BRA att välja att enbart gå KLANGMEDITATIONS utbildningen. För att gå soundhealingmassage utbild.
KRÄVS det att du har gått meditationsdelen innan.

Kursens Innehåll
Helgerna varvas utav praktik och teori. Vid varje tillfälle kommer du att få ta del utav både längre och kortare klangmeditationer.Att bjuda in dessa klanger kan hjälpa till att finna djup avslappning, att återskapa balans och fylla på med förnyad energi.
Vibrationerna och övertonerna jobbar på cellnivå där både fysiska, mentala och emotionella trauman, stress och blockeringar kan lösas upp. Allt levande har en vibration. Ljud är vibrationer. Vi går omkring och vibrerar och sänder ut våra vibrationer - tar emot vibrationer/energier hela tiden. Vi påverkas vare sig vi vill eller ej utav ljud vibrationer ständigt. Hur påverkas vi av detta?

Dessa tillfällen kommer vi att fokusera först och främst på din alldeles unika resa tillsammans med skålarnas toner & vibrationer.
Vad händer med/för dig och hur kan just du använda dessa redskap på din spännande resa i ditt liv på det mest optimala sättet.
Det kommer vi att utforska och förhoppningsvis kommer du att kunna slappna av & känna dig trygg i att släppa förväntningar och krav om hur det ska vara och bara UPPLEVA i
stunden det som är VIKTIGT för just dig, upptäcka vad som STÄRKER dig i din KÄRLEK till dig själv och LIVET. Och hur du kan ta detta vidare med dig ut i livet.
Du kommer att lära dig om skålarnas historia, hur du kan använda dem i olika syften.
Vi kommer även att släppa ut vår röst och låta den ta plats genom toning/ljudning och känna på vilket kraftfullt helande instrument som vi besitter i oss själva.
Det är lite av vad denna utbildning med ljud och vibrationer från klang och kristallskålar kan komma att ge dig......
Om du dessutom kommer på helgerna för att utforska hur vibrationerna påverkar oss när vi ställer dem direkt på kroppen , fördjupar du din resa in i skålarnas magiska värld och hur de påverkar oss på både fysiska, mentala, emotionella & själsliga plan.
Den unika klingande resan forsätter.......

Max 5 deltagare för att skapa en intim trygg miljö
Anmälan är bindande.
Anmälningsavgift; 2000:- betalas ej tillbaka vid avbokning,
men kan användas vid ett annat tillfälle.
Anmälan & frågor; 0736731665 / annikatiarastar@gmail.com

VAD TIDIGARE DELTAGARE TYCKER ;
" Helande, inspirerande och kraftfullt.
En utbildning som ger djup kunskap, självinsikt, healing och en heltäckande grund för att ge sig ut i världen och ge vidare soundhealingens  magiska effekter. Annika är fantastisk som inspiratör, varm, kunnig och generös med allt som hon är"
Tack -Josefin

"Tack Annika!
Fina dagar som öppnat upp åt alla håll & kanter.
Ett mycket bra sätt att få lära sig skålarna på genom att både ge och få klang. Jag har känt livet i mig de här dagarna och har nu ett starkt sug efter både mer liv och mer klang.
Tacksam över kombinationen  av klang och toning .Vilken kraftfull resurs vår röst är. Wow!
Fint att vi varit en liten grupp och att alla fått ta plats utan att behöva armbåga sig efter den.
Jag har lärt mig otroligt mycket om både skålarna och om mig själv."
Annika

"Tack Annika för en fantastisk klangmeditations utbildning.
En helg med mkt värme, nya insikter, glädje i vibrationernas anda med boost av må bra hormoner.
Så roligt att få prova & lära mig att spela på klangskålar och ta emot från de andra i full avkoppling och harmoni.
All kärlek till dig Annika som delar med dig och inspirerar.
Kan varmt rekommendera denna utbildning!"
Med värme Karin

"Tack fina Annika för denna kurs som berikat mig på flera plan och som gått rakt in i hjärtat. Ditt öppna varma mottagande sätt får alla att känna sig både välkomnande och att de är på rätt plats.
Din mat var fantastisk och gjort att helheten blivit väldigt bra.
Ser fram emot att komma igång med att sprida skålarnas helande vibrationer och klanger!
Kommer tillbaka för yoga och andra kurser framöver :)
Tack för denna tid //Anne

"Jag gick denna utbildning för att få mera kunskap om skålarnas inverkan på människan. Det var oerhört intressant att få ta del av Annikas kunskaper om hur skålarna är gjorda samt deras olika egenskaper. Att ljudet påverkar alla våra celler på ett fantastiskt farsinerande sätt, jag säger bara WOW!!! Personligen så kommer jag använda mina skålar för personligt bruk och den som är intresserad får gärna ta del av min skålars fantastiska klanger. Jag har spelat för oerhört kritiska öron men till och med dom har blivit fascinerade, vilket är kul. Under kursen fick vi arbeta med de olika skålarna och jag älskar kristallskålarna, de får mig att hamna i ett totalt avslappnat mentalt tillstånd vilket jag annars har svårt för. För mig var denna kurs också bra för min personliga utveckling eftersom Annika kombinerar teori med praktiska övningar både individuellt och i grupp. Vill tacka alla andra deltagare för deras kärleksfulla energi under dessa dagar" //Helena

"Söker du en ny start där du kan landa i dig själv, ta tag i inre processer, utforska skålarnas ljuva toner och vibrationer, träffa likasinnade, då kan detta vara nåt för dig. Vi har fått chans att öva och testa att hålla klangmeditationer. Så himla bra upplägg med teori varvat med praktiska övningar.
Annika är en varm , inspirerande ödmjuk person som ledit oss in i trygghetens famn där allt är möjligt! Det finns inga rätt eller fel-lyssna inåt och följ din egen intuition. Det är vad jag tagit med mig och jag rekommenderar varmt denna utbildning tillsammans med Annika om du känner dragning till skålarnas vackra språk."
Åsa Forsberg

"Klangutbildningen med Annika Lynton var inte bara en utbildning i Klangernas helande verkan, historia och praktiska övningar.
det blev oxå en egen inre resa i helande , balanserande & frigörande av energier.
Det allvarliga preseterandet byttes snart ut mot bubblande skratt & glädje
Tack Annika för 2 underbara helger, jag är så mycket rikare och mer mig själv än någonsin. Tack fr att du är den du är , en förebild för alla kvinnor på jorden. Tack "
- Catrin Leo

"Utbildningen har gett mig kunskap om skålarna, hur man spelar och vad som händer med oss genom kontakten med vibrationer och ljud.
För mig har det öppnat många nya synvinklar som kommer att bli spännande att följa och utforska.
Utbildningen och klangerna har gett mig ny styrka att VÅGA GÅ UT och dela med mig av mina och skålarnas gåvor. Kursen har varit väldigt kärleksfull,omhändertagande och tillåtande! Massor med nya insikter och nya goda vänner.
Med utbildningen börjar en ny dimension i mitt liv-Tack!
Anda Vittola-Bekkhus

   Husapotek med eteriska oljor 
           Tor 1/10    kl 18-20.30

Vill du ge dig själv optimal hälsa med hjälp av Moder Jords läkande växtmedicin i form av eteriska oljor -

då är du välkommen att lära dig om denna gamla kunskap.
investering 400:- inkl rawfood fika . Företag + moms

Läs mer

           MANDALAMÅLERI 
   LÖR 10/10 kl 9.30-17.30

 

Hjärtligt Välkommen till en magisk resa in i ditt kreativa rum av färger & former där MANDALAN plockar fram och visar vägen till dina innersta rum.
Vi följer den cirkulära rörelsen utan början och utan slut, 
ser vart den för oss och dansar stilla med i förundran.
Inga erfarenheter utav måleri behövs, bara lust & längtan efter att få LEKA & skapa.
Olika tekniker kommer att gås igenom, mallar finns för den som vill, passare eller att måla helt fritt.....
Ingen prestation, inga krav- vi knackar på & öppnar dörren till vårt eget kreativa flöde - låter själen få uttrycka sig fritt och låter färgernas helande vibrationer fylla oss.
En dag att frossa i färgernas läkande kraft.
Läs mer 

Investering 1650:- + moms företag
Allt material ingår + veg lunch

         Regndropps massage kurs 
            Sön  11/10  kl   10-17.30

Denna kurs passar lika bra för dig som redan arbetar som terapeut och vill berika dina klienter med rena läkande oljor eller om du vill använda oljornas visdom och kunskap till dig själv, din familj, dina husdjur och vänner.

Regndroppsmassagen är en balanserande, renande och avslappnande massage med 9 utav Young Livings Essentiella oljor som alla innehar höga halter av läkande egenskaper från Moder Jords Helande skafferi.

Regndroppsteknikbehandlingen balanserar kroppen genom dess avslappnande och milda applikationer. Genom att massera med de kraftfulla oljorna på fötternas ”vita flex” zoner och genom fjäderlätta strykningar över ryggen sätts en avslappnings och reningsprocess av kroppen igång.

Metoden är grundad utav Gary Young som inspirerats genom sin egen resa där han efter en olycka där flera ryggkotor trasades sönder, blev liggande i koma flera veckor. Flera specialist läkare ansåg att han aldrig skulle kunna gå igen, men så blev inte fallet . Genom sitt sökande i den alternativa läkekonsten träffade han bla på en Indianhövding från Lakota stammen som delade med sig utav sitt folks gåvor & dessa har Gary fört vidare i denna metod.

Behandlingen ökar bla kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och är renande och balanserande för kroppens vävnader och organ.

Denna behandling verkar för att:
- Stärka immunförsvaret
- Ökar syreupptagingen
- Hjälpa till vid skolios
- Andra ryggbesvär
- Se till att vi blir basiska
- Korrigera energibanorna
- Avgifta kroppen och häva inflammationer
- Bli av med stress
- Välbefinnande och avslappning
- Stödja den inre kontakten

Kursupplägg:
Dagen börjar med grundaren Gary Youngs historia.
- Fakta om eteriska oljor och deras helande verkan
- Regndroppmetoden och oljorna presenteras
- LUNCH
- Demonstration av tekniken
- Massagebyte med partner
- FIKA
- Massagebyte
- Frågor reflektioner & Avslut

Kostnad:
Privat 1600kr inkl kompendium + veg lunch & fika.
Företag + moms
ANMÄLAN ÄR BINDANDE men EJ personlig.
Kan överlämnas till en annan person.

   Mandalamåleri Yoga & Klang Retreat
  på vackra skärgårdsön Oaxen 6-8/11


Hjärtligt Välkommen till en helg där du får möjlighet att släppa stress, krav & prestation & bjuda in avslappnande kreativ vila genom Mandala måleri , MediYoga och Sound healing .
Vi kommer att njuta av den vilda naturen, kalkstensbergen och havsutsikten från Skärgårdshandelns vackra lokaler på Skärgårdsön Oaxen.
Mellan aktiviteterna bjuds du på läckra vegetariska måltider & fika. Tid för vandring runt ön, bad & bastu för den som vill.

För att måla Mandala krävs ingen tidigare erfarenhet av måleri, genom att använda befintliga mallar eller skapa fritt eller med hjälp av passare växer din unika Mandala fram .
Här finns inget rätt eller fel - bara din personliga Mandala - en kosmisk karta över dig & ditt liv.
Vilka färger och former vill ut- tryckas från ditt inre genom dig till den vita målarduken ....?
Varje penseldrag leder dig inåt på en kreativ resa där du smälter samman med färgernas helande språk.
Tillit att överlämna dig till denna process ger dig en Mandala skapad utav dig fylld av gåvor!

Kom & låt Barnet få komma ut och leka och skapa, njut av att bara få vara, och känna glädjen av att få skapa av ditt eget hjärtats lust ♥
Inga som helst krav på tidigare erfarenheter.
Alla kan måla-hurra!
Allt är tillåtet!

Vi börjar dagarna med ett påfyllande yogapass, långa djupa andetag, mjuka inkännande yogarörelser på ullmatta eller sittande på stol, som avslutas med en stilla klang med de Tibetanska Klangskålarnas helande vibrationer som hjälper oss att komma ner och landa mjukt i oss själva och som knackar på , på vår kreativa dörr.

Det kommer att finnas tid för att ta promenader på denna vackra ö för den som vill.
HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN
önskar
Jeanette & Annika

Under helgen kommer vi att hålla till på Skärgårdsön Oaxen , som ligger utanför Mörkö där vi kommer att måla , yoga och sova i vackra Skärgårshandeln. Läs mer och kolla bilder på; http://oaxen.axbox.se/


När; Vi börjar kl 18 på fredagen och startar med en gemensam middag och avslutar på söndagen kl 16.
Investering; 3700:- i priset ingår allt material , sovplats, alla måltider;
2 frukost, lunch & middag + fika.
Alla måltider är vegetariska.
Det finns endast 8 sängplatser. Så vänta inte med din anmälan!

Anmälan/frågor görs till Jeanette Challis ; 070-6485424 /yoga@jeanettechallis.se
Anmälan är bindande, vid förhinder kan platsen överlåtas till någon annan.

Vi som håller i guidningen denna kreativa vilosamma helg är;
Jeanette Challis arbetar bla som Barnmorska, yogalärare, dansare & soundhealer.
Läs mer på; www.jeanettechallis.se
Annika Lynton arbetar bla som Konstnär, yogalärare, shaman och dröm&symbolterapeut & soundhealer.
Läs mer på; www.aurorastarlight.com / www.annikalyntonart.com

Klang-Sounhealing Utbildning                                   26-28/2/21  

Dras du till de Tibetanska klang & Quartzkristall skålarnas klanger och toner? Är du intresserad av att lära dig mer om hur vi påverkas utav dessa skålars frekvenshöjande toner?Vill du dela dessa underbara helande klanger med världen genom att leda klangresor/ meditationer/ bad och även ge behandlingar där man sätter skålarna direkt på klientens kropp.? Ja då är du hjärtligt välkommen att delta i denna
Utbildning som är sammanlagt 7 dagar och förlagt över3 tillfällen
KLANG-SOUNDHEALING MEDITATION UTBILDNING 3 dagar MASSAGE/HEALING - 2 SEPARATA HELGER 
Tiderna är kl 10 - 17
På Söndagen slutar vi kl 16
Första modulen är 26-28/2 och kostar 5450:-
Andra är 27-28/3  kostar 3700:-
Tredje är 29-30/4  kostar 3700:-
Företag +  6% momsDen första modulen fokuseras på att hålla klangmeditationer med både Tibetanska & Kristallskålarna samt toning & teori.Den andra modulen fokuseras på att ge/ta emotKlang-Soundhealingmassage behandling och effekternautav det.Det går BRA att välja att enbart gå KLANGMEDITATIONS utbildningen. För att gå soundhealingmassage utbild.KRÄVS det att du har gått meditationsdelen innan.Kursens InnehållHelgerna varvas utav praktik och teori. Vid varje tillfälle kommer du att få ta del utav både längre och kortare klangmeditationer.Att bjuda in dessa klanger kan hjälpa till att finna djup avslappning, att återskapa balans och fylla på med förnyad energi.Vibrationerna och övertonerna jobbar på cellnivå där både fysiska, mentala och emotionella trauman, stress och blockeringar kan lösas upp. Allt levande har en vibration. Ljud är vibrationer. Vi går omkring och vibrerar och sänder ut våra vibrationer - tar emot vibrationer/energier hela tiden. Vi påverkas vare sig vi vill eller ej utav ljud vibrationer ständigt. Hur påverkas vi av detta?Dessa tillfällen kommer vi att fokusera först och främst på din alldeles unika resa tillsammans med skålarnas toner & vibrationer.Vad händer med/för dig och hur kan just du använda dessa redskap på din spännande resa i ditt liv på det mest optimala sättet.Det kommer vi att utforska och förhoppningsvis kommer du att kunna slappna av & känna dig trygg i att släppa förväntningar och krav om hur det ska vara och bara UPPLEVA istunden det som är VIKTIGT för just dig, upptäcka vad som STÄRKER dig i din KÄRLEK till dig själv och LIVET. Och hur du kan ta detta vidare med dig ut i livet.Du kommer att lära dig om skålarnas historia, hur du kan använda dem i olika syften.Vi kommer även att släppa ut vår röst och låta den ta plats genom toning/ljudning och känna på vilket kraftfullt helande instrument som vi besitter i oss själva.Det är lite av vad denna utbildning med ljud och vibrationer från klang och kristallskålar kan komma att ge dig......Om du dessutom kommer på helgerna för att utforska hur vibrationerna påverkar oss när vi ställer dem direkt på kroppen , fördjupar du din resa in i skålarnas magiska värld och hur de påverkar oss på både fysiska, mentala, emotionella & själsliga plan.Den unika klingande resan forsätter.......Max 5 deltagare för att skapa en intim trygg miljöAnmälan är bindande.Anmälningsavgift; 2000:- betalas ej tillbaka vid avbokning,men kan användas vid ett annat tillfälle.
Anmälan & frågor; 0736731665 / annikatiarastar@gmail.com

VAD TIDIGARE DELTAGARE TYCKER ;" Helande, inspirerande och kraftfullt.En utbildning som ger djup kunskap, självinsikt, healing och en heltäckande grund för att ge sig ut i världen och ge vidare soundhealingens  magiska effekter. Annika är fantastisk som inspiratör, varm, kunnig och generös med allt som hon är"Tack -Josefin

"Tack Annika!Fina dagar som öppnat upp åt alla håll & kanter.Ett mycket bra sätt att få lära sig skålarna på genom att både ge och få klang. Jag har känt livet i mig de här dagarna och har nu ett starkt sug efter både mer liv och mer klang.Tacksam över kombinationen  av klang och toning .Vilken kraftfull resurs vår röst är. Wow!Fint att vi varit en liten grupp och att alla fått ta plats utan att behöva armbåga sig efter den.Jag har lärt mig otroligt mycket om både skålarna och om mig själv."Annika"

Tack Annika för en fantastisk klangmeditations utbildning.
En helg med mkt värme, nya insikter, glädje i vibrationernas anda med boost av må bra hormoner.Så roligt att få prova & lära mig att spela på klangskålar och ta emot från de andra i full avkoppling och harmoni.All kärlek till dig Annika som delar med dig och inspirerar.Kan varmt rekommendera denna utbildning!"Med värme Karin"

Tack fina Annika för denna kurs som berikat mig på flera plan och som gått rakt in i hjärtat. Ditt öppna varma mottagande sätt får alla att känna sig både välkomnande och att de är på rätt plats.
Din mat var fantastisk och gjort att helheten blivit väldigt bra.Ser fram emot att komma igång med att sprida skålarnas helande vibrationer och klanger!Kommer tillbaka för yoga och andra kurser framöver :)Tack för denna tid //Anne

"Jag gick denna utbildning för att få mera kunskap om skålarnas inverkan på människan. Det var oerhört intressant att få ta del av Annikas kunskaper om hur skålarna är gjorda samt deras olika egenskaper. Att ljudet påverkar alla våra celler på ett fantastiskt farsinerande sätt, jag säger bara WOW!!! Personligen så kommer jag använda mina skålar för personligt bruk och den som är intresserad får gärna ta del av min skålars fantastiska klanger. Jag har spelat för oerhört kritiska öron men till och med dom har blivit fascinerade, vilket är kul. Under kursen fick vi arbeta med de olika skålarna och jag älskar kristallskålarna, de får mig att hamna i ett totalt avslappnat mentalt tillstånd vilket jag annars har svårt för. För mig var denna kurs också bra för min personliga utveckling eftersom Annika kombinerar teori med praktiska övningar både individuellt och i grupp. Vill tacka alla andra deltagare för deras kärleksfulla energi under dessa dagar" //Helena

"Söker du en ny start där du kan landa i dig själv, ta tag i inre processer, utforska skålarnas ljuva toner och vibrationer, träffa likasinnade, då kan detta vara nåt för dig. Vi har fått chans att öva och testa att hålla klangmeditationer. Så himla bra upplägg med teori varvat med praktiska övningar.Annika är en varm , inspirerande ödmjuk person som ledit oss in i trygghetens famn där allt är möjligt! Det finns inga rätt eller fel-lyssna inåt och följ din egen intuition. Det är vad jag tagit med mig och jag rekommenderar varmt denna utbildning tillsammans med Annika om du känner dragning till skålarnas vackra språk."Åsa Forsberg

"Klangutbildningen med Annika Lynton var inte bara en utbildning i Klangernas helande verkan, historia och praktiska övningar, det blev oxå en egen inre resa i helande , balanserande & frigörande av energier.
Det allvarliga presenterandet byttes snart ut mot bubblande skratt & glädje
Tack Annika för 2 underbara helger, jag är så mycket rikare och mer mig själv än någonsin. Tack fr att du är den du är , en förebild för alla kvinnor på jorden. Tack "- Catrin Leo"

Utbildningen har gett mig kunskap om skålarna, hur man spelar och vad som händer med oss genom kontakten med vibrationer och ljud.
För mig har det öppnat många nya synvinklar som kommer att bli spännande att följa och utforska. Utbildningen och klangerna har gett mig ny styrka att VÅGA GÅ UT och dela med mig av mina och skålarnas gåvor. Kursen har varit väldigt kärleksfull,omhändertagande och tillåtande! Massor med nya insikter och nya goda vänner.Med utbildningen börjar en ny dimension i mitt liv-Tack!Anda Vittola-Bekkhus

                 PIPPIPOWER Retreat 
                             Mallorca 
                              15-22/5  2021


Med vårt ”Pippi Power Retreat” vill vi bjuda in dig till att finna tillbaka till GLÄDJEN!
Glädjen att utforska dig själv och omvärlden, och att bejaka det barnsliga och
naivistiska jaget. Den delen av oss som trots allt finns där bakom lager av ”måsten”, gamla tankemönster och roller vi tagit på oss under det vuxna livets gång.

Nu är den perfekta tiden att återknyta till lekens och glädjens läkande kraft och att släppa alla föreställningar om hur vi ska spela våra roller som den ”dugliga” vuxna, den som har
vuxit upp för att vara förståndig och tillräcklig. Nu är den perfekta tiden att få vara barnslig och följa barnets intuitiva klarsynta stora hjärta som vågar vara nyfiken i en strut och ställa lekfulla frågor.

Vi bjuder in dig att följa med på en one-of-a-kind resa inspirerad av Pippis fria ”spirit power”, där vi alla är sakletaren som söker efter vårt eget hjärtas sanning väglett av
glädjens ledstjärna.
Vi två som håller retreatet är Annika Lynton, konstnär, kreativ inspiratör, shaman, soundhealer, bild- symbolterapeut, och Marina Ebe, smyckesdesigner, kundaliniyogi, kristallnörd och energihealer. Efter en lång tid av att vara ”en duktig vuxen” känner vi båda en stark längtan efter att bjuda in mer lekfullhet och glädje i våra liv. Helt enkelt efter att befria vår Pippi Power och låta den få ta mer plats! Och nu vill vi bejaka denna längtan tillsammans med dig som önskar detsamma.

Under en vecka i maj träffas vi på Mallorca, den soliga ön, för att släppa taget om precis allt.
Tillsammans skalar vi bort det som gnager och skaver och begränsar oss, för att utforska vår genuina sanna glädje. Vi möts i både det allvarliga, det reflekterande och i det ”djupa”.
Kanske fälls en och annan tår i beröring och av insikt – tårar som renar och läker, och så klart en massa härliga glädjetårar eftersom vi kommer att tillbringa dagarna med att förlösa
skrattet och göra lustfyllda saker.

Inga som helst förkunskaper krävs för att delta. Tvärtom - kom precis som du är! Och var bara du. Det är allt du behöver. Lämna alla ”måsten” hemma och låt dig ledas in i dig
själv, till kärnan av det som är du. Vår förhoppning och vision är att du reser hem igen som en gladare, busigare, lekfullare, friare och mer obegränsad version av dig själv. Lite mer
som självaste Pippi.

Pris: 12 900 sek i delat rum, enkelrumtillägg 2 000 kr - obs early-bird 1000 kr pp om anmälan senast 31 januari.

Maila oss på karlek@sjalskarlek.se för utförlig information om våra aktiviteter och vad som ingår i retreatet.
Obs att du inte kan anmäla dig här utan du behöver kontakta oss via mail.

Varmt välkommen!
Annika & Marina

"Det har jag aldrig provat - det klarar jag helt säkert" Pipp

Casa Tiara Höglidsvägen20
Tyresö
0736731665

© 2015  by Annika Lynton