Aktuellt

1547661685575_edited.jpg

Klang -Soundhealing  Utbildning                Ht -21 & Vt - 22 
             Visby. Gotland

Dras du till de Tibetanska klang & Quartzkristall skålarnas klanger och toner? Är du intresserad av att lära dig mer om hur vi påverkas utav dessa skålars frekvenshöjande toner?
Vill du dela dessa underbara helande klanger med världen genom att leda klangresor/ meditationer/ bad och även ge behandlingar där man sätter skålarna direkt på klientens kropp.?

Ja då är du hjärtligt välkommen att delta i denna
Utbildning som är sammanlagt 7 dagar och förlagt över
3 tillfällen ;
KLANG-SOUNDHEALING MEDITATION
15-17/10
28-30/1/22
SOUNDHEALING MASSAGE Modul I & II
4-5/12  och 8-9/1/22
26-27/2/22 och 16-17/4/22


Tiderna är kl 10 - 17 - söndagar slutar vi kl 16
Första modulen kostar 5950:-
Andra och tredje 3950:-/helg
6% moms tillkommer.

LÄS MER

 

IMG_2033.JPG

         Mjuk Yin & KundaliniYoga
Hjärtligt Välkommen till denna termins Yoga, som vanligt är det yoga på tisdagar och som vanligt är det lugn återhämtande yoga med fokus på YINyoga, som är en blandning mellan mindfullness, yoga & kinesisk medicin. Vi stannar 3-5 min i varje position som utförs liggande eller sittande.
Man kan vara mjuk och flexibel och man kan vara stel som ett kylskåp, här strävar vi efter att hitta vår egen gräns och att slappna av så gott vi kan med hjälp av medveten andning och fokus på att tillåta, vara icke dömande mot oss själva och vår kropp.
Kundalini yogan som kan vara både stillsam och aktiv vävs in tillsammans med lite Hatha som är mer dynamisk  & Yin som är väldigt stillsam i en kombo som jag skapar i samklang med gruppens dynamik i  varje pass som är unikt.
Ibland finns ett tema som tex vårt chakrasystem .
Alla pass avslutas med en skön djupt avslappnande och återhämatande KLANGMEDITATION.


Gammal som ny- HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!
Finns en grupp på FB som du kan bli medlem i, där lägger jag upp alla klasser och där kan du anmäla dig:
https://www.facebook.com/groups/213902918783961/ 

IMG_3138_edited.jpg
Edited Image 2016-03-24 14-59-23
Edited Image 2016-03-19 17-59-23

                                       Mandalamåleri   
        Lördag 30/10  &  Lör 13/11   kl 9.30 -17.30

Hjärtligt Välkommen till en magisk resa in i ditt kreativa rum av färger & former där MANDALAN plockar fram och visar vägen till dina innersta rum.
Vi följer den cirkulära rörelsen utan början och utan slut, 
ser vart den för oss och dansar stilla med i förundran.
Inga erfarenheter utav måleri behövs, bara lust & längtan efter att få LEKA & skapa.
Olika tekniker kommer att gås igenom, mallar finns för den som vill, passare eller att måla helt fritt.....
Ingen prestation, inga krav- vi knackar på & öppnar dörren till vårt eget kreativa flöde - låter själen få uttrycka sig fritt och låter färgernas helande vibrationer fylla oss.
En dag att frossa i färgernas läkande kraft.
Läs mer 

Investering 1750:- + moms företag
Allt material ingår + veg lunch

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till en härligt inspirerande och upplyftande kväll i skön gemenskap med mantrasång och levande musik på Yoginis! Mantran är en central och viktig del av Kundaliniyogatraditionen och denna dag får vi besök av Har Dyal – Annki Warberg Landahl & Klas Landahl – yogalärare och musiker från Stockholm Kundaliniyogacenter som delar sin musikglädje och hängivenhet med oss. 

 

Att chanta mantran tar oss rakt in i hjärtat och har en djupt avslappnande och upplyftande effekt på oss. När vi sjungit infinner sig en skön stillhet, en inre klarhet och en positiv känsla. Denna kväll delar de bl.a. mantran från sitt nya album – du är välkommen att både lyssna och sjunga med.

 

Inga förkunskaper krävs, kom precis som du är!

 

OM LÄRARNA

 

Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl är passionerade och erfarna yogalärare och musiker som brinner för att leva och sprida den yogiska livsstilen. De förmedlar yogan med värme, hjärta och kreativ inspiration.

 

Annki och Klas är en del av Stockholm Kundaliniyogacenter, de är Teacher Trainers på Kundaliniyogalärarutbildningen och håller flera uppskattade och inspirerande retreats och yogaresor varje år. De har släppt flera skivor med yogisk musik och sprider sångglädje både i Stockholm och på festivaler runt om i Sverige. De har precis släppt skivan, ”The Heartbeat of We”, med vackra mantran ur Kundaliniyogatraditionen. Lyssna på skivan på Spotify!

Yoga Mandala  Rettreat
     på Fårö 3-5/9

fullsizeoutput_1422.jpeg

Helgretreat på Fårö med yoga, mandalamåleri, tystnad, klangmeditation, bad, strandliv och samtal.

Hjärtligt välkommen på ett sensommar retreat 3-9 september kanske bästa tiden på Fårö med uppvärmt hav och få turister. Vi bor på en gotlandsgård med gångavstånd till långa sandstranden. Platsen är magiskt rogivande med den säregna naturen, bländande turkosblå havet, vita sandstränderna, stillheten och tystnaden. Här fyller du på och återhämtar ny energi & lekfull livsglädje genom yoga, soundhealing, kravlöst mandalamåleri, yoga nidra och mycket mer. Ingen erfarenhet krävs.

Vi möts för guidade meditationer och inspirerande samtal. Prova på tystnad och tid för egna stunder och reflektioner. Promenader och meditationer vid havet när vädret tillåter. Skapande med färg och form. Medelhavsinspirerad mat på ett av Fårös bästa ställen som lagas på med många närproducerade råvaror.

Det finns gott om utrymme och många av våra aktiviteter sker utomhus. Vi delar rum och eventuell samåkning i bil mellan Visby och Fårö.

Helgen flödar genom
Yogaklasser
Klangmeditation
Yoga Nidra
Soundhealing
Prova på tystnad
Mandalamålning (material ingår)
Tekniker tips och support vid måleri
Sharing/cirkel
Egen tid

INVESTERING
4 950kr (företag + moms)

DETTA INGÅR
Alla aktiviteter
Alla måltider
Delat boende i tvåbäddsrum
Målarmaterial

RESA HIT
Båtresa från Visby eller Oskarshamn
Flyg
Bil (samåka om möjligt)

LEDARE
Vi som håller i denna helg är Maria Ekehult, yogalärare & kroppsterapeut med Shanti yogastudio och lång erfarenhet av att leda/ arrangera retreat i Sverige och i Indien. Läs mer www.shantiyogadtudio.se
Annika Lynton, konstnär & soundhealer, shaman som leder många kurser & retreats både i Sverige och utomlands. Läs mer www.aurorastarlight.com

ANMÄLAN
annikatiarastar@gmail.com
info@shantiyogastudio.se