Lovord

Stort tack Annika Lynton för en förstklassig Regndroppsterapi med efterföljande "grymt bra snack". Du är den psykolog jag aldrig haft ...
Man kommer i dvala under behandlingen och oljorna jobbar verkligen på djupet. 
Sen "tonar du in" med toner som balanserar kroppen...-"vilken pitch du har Annika"!
Här kan man tala om TOTALUPPLEVELSE! 
Tack fantastiska Du!
Annika Ljungberg


Annika ,tack för en fin stund med dina vackra kraftfulla klangskålar.
kan inte komma ihåg sist jag blivit så avslappnad på djupet av en
behandling.
Oljorna du använde var väldigt mitt i prick, det fortsatte att hända
massa saker i mig när jag kommit hem. Kände mig väldigt avspänd
& lycklig.

Tack kära du- Inga Karlén


Hej Annika!
Det var omtumlande att få möta så mycket nytt inom mig som jag
inte visste fanns.Soulworksamtalet öppnade verkligen nya dörrar & det
känns både skrämmande & spännande att ha fått ”nya” ögon att se mig
själv  & världen i. Massagen med de magiska oljorna gick djupt in i mig &
det pirrade & kittlade på de ställen du droppat dem långt efter jag kommit
hem. Vill ha mer, känner mig beroende & mer glad på länge. Det känns
härligt, ser fram emot nästa session.
Med vänliga hälsningar Eva-Marie

 

Hej Annika!
Jag vill skriva några rader om hur underbart det är att vara med på
klangmeditationerna som du anordnar. Senast i söndags var jag med på
en meditation som var avslappnande både för kroppen och knoppen.
Innan jag kom dit hade jag varit ute på utflykt i det vackra vädret och ätit något som gjort min oroliga mage oroligare. När jag la mig på mattan och slappnade av till tonerna var det som att smärtan och kramperna i magen åkte med ut och försvann. Min upplevelse av klangmeditationen är att det blir total avslappning och att man hamnar i ngt slags meditativt tillstånd som sen håller i sig hel kvällen och man sover gott på natten. Det härliga med tonerna är att det känns som att du flyter med de ut i rummet ock kan liksom inte stå emot dem. Även om de gånger jag har känt mig lite stressad eller uppvarvad så efter en stund slappnar jag av och somnar till. Det tar kanske lite längre tid men tonerna går in i kroppen och gör sitt känns det som. Framförallt får tyst på hjärnan så att man kan koppla av.
En ännu djupare form av avslappning är att ta en klangmassage där
man får skålarna direkt på kroppen och det känns då som att allt
rättar till sig i kroppen och lägger sig till rätta där det ska vara.
Jag har ju fått massage några gånger och första gången var så
kraftfull att jag åkte direkt hem efteråt för att lägga mig och sova
i flera timmar. För att sen vakna pigg och utvilad. Förutom avslapp-
ningen som är härlig, känns det som att klangerna lossar på
känslorsom ligger lagrade i kroppen.
Den första gången jag fick klangmassage sov jag som sagt
flera timmar efteråt och sedan på kvällen kände jag mig av-
slappnad och härlig ikroppen och var lite gråtmild till sinnes.
Det är ju kanskeinte så kul men ganska skönt det också på sitt 
sätt, att få loss det som sitter fast i kroppen och påverkar en
mer än man tror ibland.Jag kommer att vara en trogen besök-
are på dina klingklongkvällar som avslutas med smaskig soppa
gott bröd och trevligt sällskap!
Tack fina Annika! // Anette


Jag kom i kontakt med Annika, genom en annan kurs som jag
gick under år 2010 ute på Tyresö på Villa Livsro, vår healing-
grupp var nämligen och åt lunch och middag hemma hos
Annika under våra kursdagar. Första kurshelgen var jag jättesjuk,
med en enorm hosta , förkylning och feber, vilket ändå inte
hindrade mig från att gå. Men då kom Annika med sina underbara oljor som jag fick insmort på bröstet och även ta droppvis intravenöst. Jag blev helt klart mycket bättre, och sen var jag helt såld på dessa underbara oljor. Annika har ju en så fantastisk entusiasmerande förmåga, och kan verkligen prata för varan. Det slutade med att jag gick första bästa Regndroppskurs som hon hade, och det har jag verkligen inte ångrat. Jag jobbar själv med Regndroppsmassage nu och har klienter. Jag älskar verkligen mina oljor. Ibland kan jag känna att, vilken tur att jag gick just på den andra kursen , som gav mig turen att få träffa och lära känna Annika, en kontakt som jag aldrig skulle ha velat vara utan. Inte nog med oljorna, Annika är en underbar konstnär dessutom, jag vet inte hur många vackra halsband som jag har köpt av henne sen vi träffades, jag har också en underbar ängel tavla som hänger hemma på min vägg, som jag också köpte av henne första gången vi sågs. Annika är en väldigt färgstark, kraftfull, spännande, rolig, klok och kreativ människa. 
Jag skrattar så otroligt mycket när jag är med henne. 
Så tack Gud för att jag har fått göra hennes bekantskap. 
MVH // Eva S. 

 

 

Wow! vilken upplevelse och vilken kraft dessa underbara ljud och vibrationer från dina klangskålar gav min kropp. 
Denna behandling både tog och gav mig mycket energi. Jag var helt slut när jag kom hem. Jag kunde verkligen 
Känna hur mina energiblockeringar i mina hand-och fotleder löstes upp. I morse när jag vaknade kände jag som träningsverk i dessa leder. 
Tack och på återseende Annika!

Hej, jag vill bara tacka för den påfyllande klangmassagen du gav mig. Tack så väldigt mycket!Jag fick tillbaka en del utav min kraft som jag kände hade tagit slut. Tack för att du är du!

Therese

 

Hej Annika! Tack för en underbar och läkande session igår! Såååå givande på alla sätt!!!  // 
Ulrika Strandsten

 

Hej, tack för igår! Verkligen! Hade ett stort viktigt möte idag som jag oroade mig för innan. Men tack vare dig och din klokskap så blev det bra. Riktigt trevligt. Otippat. Tack Annika för din förmåga att stärka preciiiiis där det behövs som mest

 

 

Ett stort tack underbara fina för idag, dom underbara klang skålarna har gjort underverk med min kropp som dom alltid gör. Du är såå bäst. Tack Annika! //Sounti

  

Vilken ljuvlig massage, dina händer är fantastiska med kraft och mjukhet.Så härligt  att överlämna sin kropp till din massage och du vet och känner in vad som behöver göras.Detta är verkligen en helhetsbehandling där det som behövs i stunden inkluderas. En upplevelse med musiken,massagen,avslappningen,värmen och vibrationerna och tonerna från klangskålarna.Innerligt Tack, detta var vad min kropp behövde efter stress och hårt slit.
Kram Annika Bliss 

 

Hej Annika!
Ännu en gång tack för en fantastisk behandling!
Min helhetsupplevelse var att miljön, musiken, tända ljusen, ljuvliga dofter och en djupgående behandling gav mig en upplevelse jag tidigare aldrig fått på andra ställen.Några behandlingar till kommer att göra min kropp själ och ande riktigt gott. Ser fram emot att få fortsatt hjälp av dig för att få ordning på min kropp igen efter graviditeten. 
Förutom att kroppen fick sig en omgång var behandling även stark på ett andligt/själsligt plan. Nu efteråt känner jag att hypofysen arbetar ordentligt och för mitt inre kan jag se vackra färger i det området i pannan. Min förstoppade mage blev bättre i ett par dagar och jag hoppas att magen kan bli bättre och bättre efter varje behandling. Vi hörs nästa vecka om en ny tid.
Varma kramar-Susanne

 


Underbara Annika,
Ännu en gång STORT TACK för en både skön och avkopplande behandling som samtidigt var en spännande inre upplevelse.
Massagen gav mig lugnet att gå ner i kroppen och dina varma starka händer modet att stanna där. När det var dags för skålarna var jag helt och fullt närvarande i kroppen så vibrationerna från skålarna slog an direkt i mig. Som jag sa kändes det som det först kliade i höger sida och sen var det som någonting lossnade… något som stoppade flödet.Upplevelsen av att själv vara ett instrument som vibrerade i samklang med skålarna var otroligt häftig och kraftfull! 
Utrensningsprocessen i höger öga höll på hela kvällen, det var som 
oprovocerad gråt, och jag var röd och svullen, ungarna undrade vad som hänt. När jag lägger mig känner jag fortfarande vibrationerna i höger sida,framförallt vid höften. Mitt öga är bättre, men känns lite trött.
Det ska bli spännande att se vad som händer i mitt liv nu, vad det var för något som satt fast och ”ville” frigöras i min energi… jag tror jag vet. ;
Kram Marita

 

Hej Annika vill ge lite "feed back" efter vårt möte förra veckan. Kände mig stärkt och motiverad att ta vara på mig själv. Jag fick på något sätt en annan förståelse för varför det är viktigt. Kände mig stärkt och "beslutsam" eller hur jag ska uttrycka det. Kort sagt det var mycket positivt och hälsosamt.
Mvh Ann-Sofie Hausman

 

Underbara människa, tack för att du finns! Du är en fantastisk person som har hjälpt mig så mycket med dina kloka ord och  härliga sätt  att se på saker och ting. Du har lärt mig att jag måste ta hand om mig själv och inte bara springa fram i livet. I bland är det viktigt att få perspektiv på saker och ting som händer i livet och där har du varit till stor hjälp för mig.Önskar att alla fick tillgång till samtal med dig.
Kram/Helena