Bilder  Sagor  Drömmar  & Symboler

JUST NU
tar jag emot privat  i  90 min för  endast 500:- 
( annars 900:- ) 
OBS -företag + moms)
Pågår under min utbildning tom vt -17

Välkommen in i sagornas, drömmarnas och symbolernas värld!
När man bjuder in sig själv och tackar ja till att kliva in i dessa världar öppnar man upp kontakten med Mytos och sitt inre barn, sitt undermedvetna och det högre jagets skattkista.
Genom att glutta på  kistlocket kan svaren komma  till oss , vi hör dem i sagornas berättelser, vi får syn  på dem i bilderna  som vi skapar, vi förstår vad vi vill säga oss själva när vi delar våra drömmar  med varandra i vaket tillstånd. Det är ju helt fantastiskt att vi faktiskt har alla svaren till de frågor vi ställer oss inom oss!  
Är du nyfiken och redo att gå in  i din egen visdoms källa och ta emot de budskap du har att ge till dig själv från dig själv? 


Vad är det som händer på natten när ljusets släckts, du blundar och vänder vakenheten inåt och du överlämnar dig till sömnen och drömmarnas värld?
Vi ger oss alla ut på spännande resor där kroppen ligger kvar så fint i sängen medans vi besöker olika platser, involverar oss i relationer osv.
Drömmarna hjälper oss att finna svar, lösa upp spänningar och stress,
och bla bli medvetna om våra blockeringar och rädslor.

En dröm är som ett personligt brev du skrivit till dig själv till dig själv och det är upp till dig om du tänker öppna brevet eller slänga det.
Drömmar innehåller klarheter och visdomar från vår egen inre andliga coach-terapeut-guide - Drömmästaren/mästarinnan.
Om vi lär oss att förstå budskapen i drömmarna har vi oändliga möjligheter till självkännedom på alla plan där både växande och healing uppstår.
Vi läker vår historia, skapar vårt nu och vår framtid .

Vi kommer att arbeta med våra drömmar genom olika metoder/tekniker
som leder till djup insikt, helande och uppvaknande.
Djup transformation är möjligt på alla plan.
Du behöver ej ha någon erfarenhet av att måla eller skriva, här handlar det om att låta känslan styra och lämna kritikern , presteraren och jämförandets hämmningar dithän.


En symbolpedagog använder symboliska uttryckssätt för att få människor att växa och utvecklas. Drömmar, bilder och berättelser lyfter fram sidor av oss själva som vi normalt inte har tillgång till. När det fungerar som bäst ger det överblick, mening och en riktning i tillvaro.

 

Jag tar emot både privat och grupper.

 

 

Casa Tiara Höglidsvägen20
Tyresö
0736731665

© 2015  by Annika Lynton